Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

Голова Ради колегії журі АсФУ відзначає 80-літній ювілей

Голова Ради колегії журі АсФУ відзначає 80-літній ювілейПравління Львівського обласного товариства АсФУ щиро вітає Веслава Олександровича Савіна з ювілеєм. Бажаємо здоров’я, радості, гарного настрою та ще багато задоволення від улюбленої філателії

Савін Веслав Олександрович, народився 7 вересня 1942 року у місті Тлумач Станіславської(нині Івано-Франківської ) області під час Другої світової війни у сім’ї селян. Там же з 1949 по 1952 рік навчався у Тлумачській школі. Далі був вивезений до Росії у місто Ворсма Горьковської області, де проживав і продовжив навчання у середній школі та працював токарем на заводі медичних інструментів. З п’ятого класу захопився філателією.

 

Не стало Роберта Медвецького...

Закарпатське обласне товариство філателістів імені Федора Фекети та Львівське обласне товариство філателістів глибоко сумують із приводу трагічної загибелі філателіста Роберта Медвецького та його сім"ї. Медвецький Р. неодноразово був учасником філателістичних виставок різних рангів. Його знали та поважали філателісти України. Нехай йому буде земля пухом.

 

Вводяться в обіг поштові марки спільного випуску Україна - Киргизька Республіка на тему "Традиційні ювелірні прикраси"

Вводяться в обіг поштові марки спільного випуску Україна - Киргизька Республіка на тему Вводяться в обіг поштові марки спільного випуску Україна - Киргизька Республіка на тему "Традиційні ювелірні прикраси"