Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

РЕГЛАМЕНТ міжрегіональної філателістичної виставки з міжнародною участю «ГАЛФІЛ - 2017», присвяченої 125-річчю страхової компанії «ДНІСТЕР»

Генеральним партнером виставки є акціонерна страхова компанія «ДНІСТЕР».

 

Інформаційна підтримка - цифрова телевізійна мережа МедіаМАКС

ЗАВАНТАЖИТИ заявку на участь у регіональній філателістичній виставці «ГАЛФІЛ - 2017», присвяченої 125-річчю страхової компанії «ДНІСТЕР»

1.  Загальні положення

1.1. Організаторами виставки є:

  • Львівська обласна державна адміністрація;
  • Львівська міська рада;
  • Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта»;
  • Приватне акціонерне товариство «ГАЛ-ЕКСПО»;
  • Львівське обласне товариство Асоціації філателістів України.

1.2. Виставка відбудеться з 26 по 29 жовтня 2017 року в приміщенні Головпоштамту, за адресою: м. Львів, вул. Словацького, 1.

1.3. Організаційний комітет виставки (надалі - Оргкомітет) знаходиться за адресою: 79000, м. Львів, вул. Словацького, 1, кім. 103, тел. 067-961-40-00, 096-470-98-32, e-mail: CLOAKING , CLOAKING

1.4. Спонсорську та меценатську допомогу в проведенні виставки можуть надавати будь-які організації, установи, господарські формування всіх видів, а також меценати, які сприяють утвердженню іміджу України в світі через популяризацію філателії.

1.5. Виключне право використання емблеми виставки та виготовлення будь-якої рекламної продукції, присвяченої виставці належить Оргкомітету.

 

2.  Умови участі у виставці

2.1. Учасниками виставки (надалі - експоненти) можуть бути члени Асоціації філателістів України, які мають відповідний експонат, що відповідає регламенту ФІП з виставкової роботи, та визнають цей Регламент, а також іноземні  філателісти, запрошені Оргкомітетом.

2.2. До участі у виставці допускається не більше двох експонатів від однієї особи.

2.3. На виставку в конкурсні класи не приймаються експонати, які на Національних виставках отримали Гран-Прі.

2.4. У виставці можуть брати участь експоненти, чиї власні експонати демонструватимуться вперше. Такі експонати допускаються до конкурсного класу за рішенням Оргкомітету при наявності письмового висновку голови обласного товариства АсФУ про їх відповідність вимогам Регламенту.

 

3.  Класифікація експонатів за конкурсними класами

На виставці демонструватимуться та оцінюватимуться експонати в таких класах:

3.1. Традиційної філателії.

3.2. Історії пошти та маркофілії.

3.3. Тематичної філателії.

3.4.  Картмаксимуми.

3.5. Одностендових експонатів.

3.6. Філателістичної літератури: каталоги і книги, що були видані після 1 січня 2015 року;

3.7. Юнацької філателії (до експонату додається копія свідоцтва про народження):

-  експоненти віком 11 – 21 рік.

3.8. Відкритий клас.

3.9.  Позаконкурсний:

а) Офіційний клас;

б) Почесний клас.

До участі у виставці поза конкурсом запрошуються експонати: УДППЗ «Укрпошта», поштових адміністрацій інший країн (офіційний клас) та експоненти, які отримали Гран-Прі на Національних виставках (Почесний клас).

 

4.  Подача заявок на участь у виставці та представлення експонатів

4.1. Заявки на участь у виставці надсилаються на адресу Оргкомітету або надаються особисто одному з членів Оргкомітету виставки тільки до 1 липня 2017 року. До заявки обов’язково мають додаватись копія титульного аркуша експоната, а також ксерокопія членського квитка АсФУ з відміткою про сплату членського внеску за 2017 рік. Заявки, які надійдуть після вищевказаного терміну, будуть задоволені тільки при наявності вільних стендів. За підбір експонатів до конкурсних класів відповідає член виставкової комісії АсФУ Хомин Валерій, e-mail: CLOAKING тел.096-470-98-32, поштова адреса: вул. Антонича, буд.22, кв. 77, м. Львів, 79049. Заявки можна надсилати також і за цією адресою.

4.2. Після розгляду Оргкомітетом поданих заявок кожен претендент на участь у виставці отримає до 1 вересня 2017 року повідомлення про прийом або відхилення заявленого експоната.

4.3. Прийняті на виставку експонати повинні бути доставлені в Оргкомітет не пізніше 20 жовтня  2017 року.

4.4. Кожен експонат повинен мати титульний аркуш, на якому подано назву експоната з анотацією та планом, а також може бути вказано прізвище та ім'я власника.

4.5. Філателістичні матеріали мають бути надійно прикріпленими до експозиційних аркушів, а сам аркуш має бути захищений прозорою безколірною плівкою. У лівому нижньому куті аркуша на лицьовій стороні та на зворотній стороні має бути зазначений його порядковий номер. Крім того на звороті кожного аркуша записується назва експоната, прізвище, ініціали й адреса власника експоната.

4.6. Усі тексти на аркушах повинні бути написані українською мовою або однією з офіційних мов ФІП (англійською, німецькою, французькою, російською).

4.7. Виставкові аркуші мають бути вкладені в конверти або папки за кількістю стендів (один стенд – 16 аркушів). На конверті або папці слід зазначити номер стенда та номери аркушів у ньому.

4.8. Кожний експонент повинен надійно запакувати свій експонат перед транспортуванням та відіслати його цінною посилкою з «Повідомленням про вручення», яке повертається експоненту після отримання експоната Оргкомітетом.

4.9. Кожний експонат має супроводжуватись описом за визначеним взірцем у двох примірниках.

4.10. Експонати конкурсних класів повинні розміщуватися на:

4.10.1. класи 3.1 - 3.3 та 3.8 на 5 – 8 стендах;

4.10.2. клас 3.4 на 5 стендах;

4.10.2. клас 3.5 на 1 стенді;

4.10.3. клас 3.7 на 2 - 5 стендах.

4.11. Експонати конкурсних класів, які на Національних або міжнародних (під егідою ФЕПА або ФІП) виставках отримали велику позолочену медаль або ще вищу нагороду, мають розташовуватись тільки на 8 стендах.

4.12. Експонати, які не відповідають вимогам п. 4.10 даного Регламенту, до експонування й оцінки в конкурсних класах не допускаються.

4.13. Всі експонати, які будуть приймати участь у виставці в усіх класах, на період проведення виставки,  будуть застраховані у Акціонерній страховій компанії «ДНІСТЕР».

4.14. Оргкомітет залишає за собою право виставляти експонати повністю, частково або зовсім не виставляти, проте всі прийняті експонати в повному обсязі будуть надані для оцінки журі.

4.15. Експонати літературного класу надсилаються до Оргкомітету не пізніше 1 жовтня  2017 року  у двох примірниках і поверненню експонентам не підлягають.

4.16. Участь у виставці платна і становить:

а) 100 грн. за один стенд – для членів АсФУ ( 4 $ для іноземних філателістів);

б) 150 грн. за одностендовий експонат і за участь у літературному класі для членів АсФУ ( 6 $ для іноземних філателістів);

в)  плата не береться з учасників позаконкурсного і юнацького класів.

Плата за участь у виставці має бути перерахована до 1 жовтня  2017 року на рахунок:

р/р 26007000005210 ПАТ «УКСОЦБАНК»

ЗКПО 00425194    МФО 300023

Львівське товариство асоціація філателістів з приміткою «За участь у виставці», або внесена готівкою в касу товариства.

Іноземні учасники виставки про № валютного рахунку будуть повідомлені додатково.

4.17. Витрати на доставку експоната до Оргкомітету несе його власник, а повернення здійснюється коштом Оргкомітету впродовж двох тижнів після закінчення виставки.

4.18. Оргкомітет несе відповідальність за збереження експонатів від часу їх отримання до відправки власнику.

4.19. Без згоди Оргкомітету експонат не може бути знятий з експозиції до закриття виставки.  Під час роботи виставки не дозволяється вносити жодних змін до експонатів.

 

5.  Оцінка експонатів та нагороди виставки

5.1. Оцінку експонатів та присудження нагород здійснює журі, яке затверджує Оргкомітет, згідно з Регламентом ФІП за критеріями виставки IІ категорії.

5.2. Рішення суддівської колегії є остаточним і перегляду не підлягає.

5.3. Журі має право вносити зміни в заявлену кваліфікацію експонентів, переводячи їх у інший клас.

5.4. Наприкінці роботи виставки члени суддівської колегії проводять зустрічі з усіма зацікавленими експонентами, де роблять аналіз експонатів.

5.5. Для експонентів конкурсних класів передбачені такі нагороди:

а) медалі рангу великої золотої, золотої, великої позолоченої, позолоченої, великої срібної, срібної, посрібленої, бронзової.

б)  дипломи.

5.6. Для експонатів юнацького класу передбачені такі нагороди:

а) медалі рангу великої позолоченої, позолоченої, великої срібної, срібної, посрібленої, бронзової;

б) дипломи.

5.7. Для відзначення кращих експонатів передбачені спеціальні призи, надані різними організаціями, установами та окремими доброчинцями.

5.8. Кожний учасник виставки отримає безкоштовно каталог, оціночний лист та пальмарес.

 

6.  Заключні положення

6.1. Програма виставки, щоденний порядок і час роботи виставки затверджуються Оргкомітетом.

6.2. Відвідування виставки безкоштовне.

6.3. Підписуючи заявку на участь у виставі, експонент тим самим підтверджує, що знає вимоги цього Регламенту і зобов'язується їх беззастережно виконувати.

6.4. На території виставки забороняється торгівля і обмін філателістичними матеріалами. Право продажу мають виключно поштові кіоски й інші інституції за офіційною (письмовою) згодою Оргкомітету.

6.5. Всі відвідувачі виставки зобов'язані дотримуватись правопорядку й повинні беззаперечно виконувати розпорядження служби охорони.

6.6. Всі інші питання, не врегульовані даним Регламентом, вирішує Оргкомітет виставки.