Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

У подарунок шкільній бібліотеці

У подарунок шкільній бібліотеці У подарунок шкільній бібліотеці

Наприкінці січня цього року бібліотека загальноосвітньої школи №87 отримала значне збільшення свого бібліотечного фонду. Це сталося завдяки добрій та щирій душі Василя Гордійовича Московця, було передано більше 750 книг.

Московець В.Г. за спеціальністю електрик, який досконало опанував свій фах і вже піввіку наполегливо працює на ниві енергетичної галузі. У вільний від праці час Василь Гордійович захоплено колекціонує конверти та поштові марки України та інших країн. І так вже більше тридцяти років (член товариства філателістів з 1981 року). За роки назбиралась чимала колекція.

З цікавістю проходять спілкування з колегами-філателістами зі Львова, Києва, Чернівців.

Вдома дідуся щовечора чекає внук Максим, який залюбки слухає як Василь Гордійович читає чергову казочку. А вибір у Московця В.Г. величезний. Першу книжку до своєї бібліотеки він придбав років п’ятдесят тому. Сьогодні він і сам не зможе сказати скільки цікавих та захоплюючих книг прочитав.

Одного погожого дня Василь Гордійович вирішив поділитись своєю збіркою з дитячою установою, для цього він обрав ЗОСШ №87. І ось вже Павло Зіновійович, директор школи, уважно оглядає несподіваний прибуток. «З великою вдячністю приймаємо ці книги і віримо, що наші учні зможуть ознайомитись з багатьма зразками світової літератури, які ми сьогодні отримали» - сказав на завершення Петринка П.З.

Дарма говорять, що філателісти скупі та скнари. Московець В.Г. доводить, що це не так.

Дякуємо Вам, Василю Гордійовичу, за добру справу.