Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

«Закарпатолімпфіл – 2014» запрошує гостей

«Закарпатолімпфіл – 2014» запрошує гостей «Закарпатолімпфіл – 2014» запрошує гостей

Закарпатська дирекція УДППЗ «Укрпошта» за участі Закарпатського обласного відділення Національного олімпійського комітету (НОК) України та Закарпатського обласного товариства філателістів ім. Ф. Фекети запрошують всіх охочих філателістів взяти участь у регіональній виставці олімпійської й спортивної філателії «Закарпатолімпфіл – 2014», присвяченої відкриттю XXII Зимових Олімпійських ігор.

Виставка проводиться під гаслом «Філателія і спорт об’єднують друзів». Вона відбудеться в м. Ужгороді упродовж 05 – 09 лютого в приміщенні спорткомплексу «Юність» (за адресою: м. Ужгород, вул. Заньковецької, 5).

Інформація щодо виставки розміщена на сайті Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» http://www.uz.ukrposhta.com, а також на сайті Закарпатського обласного НОК України.

До цієї події УДППЗ «Укрпошта» випущено художній немаркований конверт «Регіональна філателістична виставка «Закарпатолімпфіл – 2014». Під час виставки плануються проведення урочистого спецпогашення, а також низка різних цікавих заходів: день юного спортсмена і філателіста, зустріч з олімпійцями, конкурс дитячого малюнку «Намалюй свою Олімпійську марку», день колекціонера тощо.

P.S. Цікаво, що малюнок на конверті, який випущено до виставки, зроблено з фото закарпатської спортсменки Анни-Марі Чундак під час виступу на Олімпійських іграх 2010 року у Ванкувері. А в день спецпогашення Анна-Марі перебуватиме в далекому Сочі й готуватиметься захищати спортивну честь нашої держави на своїй другій Олімпіаді.

Телефон оргкомітету: (067)-400-91-52 Ізганич Тетяна Йосипівна (в.о. начальника відділу взаємодії з корпоративними клієнтами Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта»), (050)-832-11-93 Будкевич Геннадій Борисович (голова Закарпатського обласного товариства філателістів ім. Ф.Фекети).