Анонси випусків

- Анонс найближчих випусків

24 квітня 2013 року введено в обіг поштовий блок «Краса і велич України. Автономна республіка Крим»

24 квітня 2013 року введено в обіг поштовий блок «Краса і велич України. Автономна республіка Крим» 24 квітня 2013 року введено в обіг поштовий блок «Краса і велич України. Автономна республіка Крим»

24 квітня 2013 року введено в обіг поштовий блок «Краса і велич України. Автономна республіка Крим», який складається з п'яти марок із зображеннями пам’яток перлини Чорономор’я та поштові марки «Аю-Даг (Ведмідь-гора), смт Гурзуф. Південний берег Криму», «м. Бахчисарай. Ханський палац».

Урочиста церемонія спецпогашення поштових мініатюр пройшла одночасно в трьох містах Автономної республіки Крим: у м. Бахчисарай погасили марку із зображенням «м. Бахчисарай. Ханський Палац», на території Ханського Палацу, в смт. Гурзуф пройшло погашення художньої поштової марки із зображенням ««Аю-Даг (Ведмідь-гора), смт Гурзуф. Південний берег Криму» та в м. Сімферополь на головному Поштамті погасили поштовий блок із зображеннями Кримських пам'яток.

«Ми повинні пишатися нашою країною, цінувати те, що створила природа, берегти те, що дісталося нам від наших предків! Мета нової серії поштових мініатюр – представлення регіону через його історичні пам’ятки, туристичні місця, культурне надбання, промисловий потенціал тощо. Крим - це південна перлина України, це поєднання унікальної природної краси та архітектурних споруджень минулих століть. Ми впевнені, що з відкриттям курортного сезону в Криму, ці прекрасні поштові мініатюри стануть гарним подарунком для численних туристів південного берегу Криму» - зазначила генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова.

Поштовий блок «Краса і велич України. Автономна республіка Крим» - це перший випуск серії марок, присвячених унікальним надбанням та архітектурним спорудженням України. В продовження розпочатої серії протягом року побачать світ випуски морок, присвячені Дніпропетровській та Вінницькій областям.